Tafels horeca

Tafels horeca

Er zijn veel soorten horeca tafels verkrijgbaar. Er zijn ronde tafels, maar ook vierkante tafels, inklapbare tafels, statafels, bistrotafels en verschoningstafels.

Inklapbare tafels horeca

Opklapbare tafels zijn erg handig om ruimte te besparen. Gastrohome heeft ook een groot assortiment aan deze opklapbare tafels. Zo zijn er houten tafels, maar ook speciale buffettafels die inklapbaar zijn. Deze bankettafels zijn er ook verschillende groten. Ook is er een ronde inklapbare tafel verkrijgbaar.

Ook zijn de opklapbare tafels in verschillende kleuren. Zo zijn ze er in het zwart en grijs, maar ook in felle kleuren zoals: rood, groen en blauw. Deze tafels zijn verkrijgbaar in diverse materiale zoals: staal en kunststof.

Statafel

Gastrohome heeft een groot aanbod aan statafels. Deze statafels zijn allemaal inklapbaar en makkelijk op te bergen. Er zijn ook statafels met een afneembaar blad en een kantelbaar blad.

Ook zijn er veel verschillende kleuren statafelhoezen. Naast statafelhoezen zijn er ook statafelrokken. Deze zorgen voor een chiquere uitstraling.

Tafels horeca zoals onze ruime selectie bistrotafels

De bistrotafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn vierkante bistrotafels, maar ook ronde bistrotafels. De bistrotafels zijn verkrijgbaar in een opklapbare versie, maar ook met een kantelbaar blad.

Ook zijn er bistrotafels die stapelbaar zijn. De tafels horeca zijn verkrijgbaar in aluminium, staal en essenhout. Ook zijn de bistrotafels verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo zijn er ook tafels verkrijgbaar die hoger of lager zijn dan gemiddeld.

Items 1-30 van 66

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Baby verschoningstafel van Rubbermaid
    Baby verschoningstafel van Rubbermaid
    Speciale prijs € 295,00 Excl. BTW Normale prijs € 329,00
  2. Bistrotafel opklapbaar vierkant
    Bistrotafel opklapbaar vierkant
    Speciale prijs € 75,00 Excl. BTW Normale prijs € 79,50

Items 1-30 van 66

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - 0610825602