Tafels horeca

Tafels horeca

Er zijn veel soorten horeca tafels verkrijgbaar. Er zijn ronde tafels, maar ook vierkante tafels, inklapbare tafels, statafels, bistrotafels en verschoningstafels.

Inklapbare tafel horeca

Inklapbare tafels zijn erg handig om ruimte te besparen. Gastrohome heeft ook een groot assortiment aan deze inklapbare tafels. Zo zijn er houten tafels, maar ook speciale buffettafels die inklapbaar zijn. Deze buffettafels zijn er ook in verschillende lengtes maar er is ook een ronde inklapbare tafel verkrijgbaar.

Ook zijn de opklapbare tafels in verschillende kleuren. Zo zijn ze er in het zwart en grijs, maar ook in felle kleuren zoals: rood, groen en blauw. Deze tafels zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals staal en kunststof.

Statafel

Gastrohome heeft een groot aanbod aan statafels te koop. Deze statafels zijn allemaal inklapbaar en makkelijk op te bergen. Er zijn ook statafels met een afneembaar blad of een kantelbaar blad.

Ook zijn er veel verschillende kleuren statafelhoezen. Naast statafelhoezen zijn er ook statafelrokken. Deze zorgen voor een chiquere uitstraling.

Tafels horeca zoals onze ruime selectie bistrotafels

De bistrotafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er zijn vierkante bistrotafels, maar ook ronde bistrotafels. De bistrotafels zijn verkrijgbaar in een opklapbare versie, maar ook met een kantelbaar blad en goed te combineren met onze stoelen zodat u een mooie bistroset kunt samenstellen

Ook zijn er bistrotafels die stapelbaar zijn. De tafels voor de horeca zijn verkrijgbaar in aluminium, staal en essenhout. Ook zijn de bistrotafels verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo zijn er ook tafels verkrijgbaar die hoger of lager zijn dan gemiddeld.

Items 1-30 van 38

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Baby verschoningstafel van Rubbermaid
  Baby verschoningstafel van Rubbermaid
  Speciale prijs € 295,00 Excl. BTW Normale prijs € 329,00
 2. Bistrotafel opklapbaar vierkant
  Bistrotafel opklapbaar vierkant
  Speciale prijs € 75,00 Excl. BTW Normale prijs € 79,50
 3. Magrini baby verschoningstafel horizontaal
  Magrini baby verschoningstafel horizontaal
  Speciale prijs € 269,00 Excl. BTW Normale prijs € 299,00

Items 1-30 van 38

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - 0610825602