Pastamachine

Pastamachine horeca om uw eigen verse pasta te maken

Onze pastamachines van Imperia en Bartscher zijn van een geweldige kwaliteit om mooie pasta mee te maken. Van Imperia hebben we de manuele pastamachine maar ook een elektrische versie. Van Bartscher hebben we een geweldige pastamachine die veel verschillende soorten pasta kan maken met behulp van de 12 verschillende pastavormen die apart verkrijgbaar zijn.

Imperia pastamachine handmatig

Deze professionele pastamachine van Imperia die u met de hand bediend is geschikt voor 23 cm brede pastavellen in 10 diktes met een maximum van 1 cm.

Imperia elektrische pastamachine

De Imperia elektrische pastamachine is ook geschikt voor 23 cm brede pastavellen in 10 diktes met een maximum van 1 cm . De messen worden apart verkocht en zijn verkrijgbaar in 2 mm voor bijvoorbeeld spaghetti  en tagliatelle en 6,5 mm voor fettuccine .

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Pastamachine van Bartscher

De pastamachine van Bartscher is de alleskunner onder de pastamachines want deze is geschikt voor kneden en uitrollen en is in staat wel 12 verschillende pasta’s te maken met behulp van de separaat te leveren pastavormen. Deze machine is vervaardigd van 18/10 chroomnikkelstaal en heeft een capaciteit voor het vervaardigen van 5 kg pasta per uur

Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006