Krijtbord horeca

Krijtbord horeca

Ons assortiment krijtborden voor de horeca is zeer uitgebreid en bestaat uit de merken Olympia en Securit.

Wij hebben een ruime keuze aan tafel krijtborden, wandborden en stoepborden die eventueel leverbaar zijn met sjablonen en krijtstiften

Veelal zijn de omlijstingen van Teak, Mahonie of beukenhout voor een zeer luxe uitstraling en er zit altijd een kleur tussen die goed past bij de uitstraling van uw bedrijf .

Krijtborden horeca voor op de tafel of de bar

Krijtborden voor op de tafel of op de bar in heel veel verschillende uitvoeringen die u helemaal naar uw hand kunt zetten bijvoorbeeld voor de aankondiging van een activiteit of een menu van de chef of wat u maar wilt. Deze zijn indien gewenst te leveren met een ezel, sjablonen en heel veel keuze uit krijtstiften die eenvoudig uit te wissen zijn tot weerbestendige stiften. Hier hebben we ook goede reiniger voor .

Krijtborden voor op de stoep

Een betere reclame kunt u zich niet wensen om dagelijks uw speciale aanbieding onder de aandacht van het winkelend publiek te kunnen brengen.
We hebben houten stoepborden in modellen die aan beide kanten beschrijfbaar zijn en mooi afgewerkt in hout, aluminium of metaal. Uiteraard zijn deze ook binnen te gebruiken

23 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Stoepborden Olympia 50 x 85 cm
    Stoepborden Olympia 50 x 85 cm
    Speciale prijs € 90,08 Excl. BTW € 102,95

23 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006