Servies

Horeca Servies

Gastrohome heeft een ruim assortiment aan horeca servies. Denk hierbij aan verschillende soorten schalen en kommen, maar ook diverse borden en mokken.

Schalen en kommen een zeer ruim assortiment aan horeca servies

Bij Gastrohome zijn schalen verkrijgbaar in alle vormen en maten. Er zijn ronde schalen beschikbaar, maar ook rechthoekige schalen. Daarnaast zijn er diepe schalen, maar ook platte schalen verkrijgbaar. Gastrohome heeft ook schalen in verschillende vormen. Denk hierbij aan schalen met een schelpvorm of een golf er in.

Ook zijn er schalen verkrijgbaar speciaal voor boter, maar ook dessertschalen, gratineerschalen en presenteerschalen. Alle schalen zijn gemaakt van melamine of porselein.

Naast schalen heeft Gastrohome een uitgebreid assortiment horeca servies aan kommen. Er zijn speciale kommen voor soep en kommen voor saus.

In onze categorie horeca servies zijn ook alle kommen verkrijgbaar in de materialen porselein en melamine. De kommen zijn er in verschillende formaten en ook in verschillende kleuren. Ook de vormen van de kommen zijn divers bij Gastrohome. Zo zijn er ronde kommen verkrijgbaar, maar ook kommen in een ovale of vierkante vorm.

Er zijn ook verschillende soorten horeca servies zoals ramekins en amuse verkrijgbaar.

Horeca servies ruim assortiment borden

Door een uitgebreid assortiment aan borden is er voor iedereen wat wils aanwezig. Zo zijn er platte borden verkrijgbaar, maar ook gratineerborden. Daarnaast heeft Gastrohome ook een speciaal sushibord in het assortiment en een ruime keus aan diepe borden.

De diepe borden zijn verkrijgbaar in porselein en melamine. Gastrohome heeft een kleurrijk assortiment horeca servies en denk daarbij aan onze diepe borden. Zo zijn er borden in het wit verkrijgbaar, maar ook borden in het blauw, groen of paars.

De vormen van de borden verschillen ook. Er zijn ronde borden te vinden, maar ook vierkante borden en druppelvormige borden.

Koppen en schotels binnen ons horeca servies assortiment

Door de diverse kleuren en vormen heeft Gastrohome koppen en schotels in de categorie horeca servies die geschikt zijn voor in elk interieur. Er zijn neutrale koppen en schotels beschikbaar, maar ook koppen en schotels in diverse kleuren zoals: rood, zwart en aqua.

Er zijn koppen verkrijgbaar met en zonder oor. Ook zijn er speciale espressokoppen, cappuccinokoppen en theekoppen. Bij elke kop is een bijpassende schotel verkrijgbaar.

Naast koppen en schotels zijn er ook diverse mokken leverbaar. Deze mokken zijn ook verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood en aqua. Deze mokken kunnen gebruikt worden voor het serveren van een latte. Ook zijn er stapelbare mokken beschikbaar. Op deze manier kan ruimte worden bespaard.  

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006