Horecabenodigdheden

Horecabenodigdheden online kopen

Gastrohome heeft een ruim assortiment aan diverse horecabenodigdheden van veel verschillende merken. Wij verkopen professionele horecabenodigdheden en werken samen met diverse partijen om u te kunnen voorzien van een ruim assortiment non food horeca artikelen die vrijwel altijd vanuit voorraad leverbaar zijn en binnen 24 tot 48 uur bij u bezorgd kunnen worden en vanaf € 75,00 zelfs franko .

Denk hierbij aan verschillende soorten krijtborden, snijplanken, bordenrekken, menumappen, servies, serveerwagens, afzetpalen en afzetkoorden maar ook accessoires zoals een led display en een krijtbord.

Items 1-30 van 379

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Aeroburn brandwondenset klein
  Aeroburn brandwondenset klein
  Speciale prijs € 40,33 Excl. BTW € 42,45
 2. Afruimwagen RVS met 3 bakken
  Afruimwagen RVS met 3 bakken
  Speciale prijs € 283,50 Excl. BTW € 324,00
 3. Bolero afvalbak met asbak groot
  Afvalbak met asbak groot
  Speciale prijs € 70,25 Excl. BTW € 73,95
 4. Jantex afvalemmer rood 45L
  Afvalemmer rood 45 Liter
  Speciale prijs € 88,33 Excl. BTW € 100,95
 5. Afzetdoek zwart
  Afzetdoek zwart 143 x 70 cm
  Speciale prijs € 70,25 Excl. BTW € 73,95
 6. Bagage steekwagen van Bolero
  Bagage steekwagen van Bolero
  Speciale prijs € 340,38 Excl. BTW € 389,00
 7. Bamboe welkomstdienblad
  Bamboe welkomstdienblad
  Speciale prijs € 39,38 Excl. BTW € 41,45

Items 1-30 van 379

per pagina
Aflopend sorteren

Horecabenodigdheden met een mooi assortiment kunststof stellingen

Wij hebben een mooi assortiment aan kunststof stellingen van Jackstack REA welke zeer veelzijdig in gebruik zijn en eenvoudig schoon te houden en voldoen aan de HACCP norm.
Verkrijgbaar in diverse lengtes van 1 tot 2 meter en verschillende dieptes en bestand tegen werktemperaturen van – 40 tot + 80 graden .

Afzetpalen met lint of afzetkoord

Om de ingang meer aan te geven of om een gebied af te schermen vindt u binnen onze horecabenodigdheden afzetpalen met lint of afzetkoorden . Gastrohome beschikt over een ruim assortiment afzetpalen en afzetkoorden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Serveerwagens

In het assortiment horecabenodigdheden zijn er verschillende serveerwagens verkrijgbaar. Er is een afruimwagen verkrijgbaar van RVS met drie bakken of huishoudwagens met of zonder deuren. Daarnaast zijn er twee verschillende soorten serveerwagens van het merk Rubbermaid en Vogue. Beide hebben drie bakken en beschikken over wieltjes aan de onderkant.

Horecabenodigdheden en accessoires

Er zijn diverse LED display’s beschikbaar. Deze lichtbakken zijn verkrijgbaar met verschillende teksten. Zo zijn er LED borden met Open, Closed en Cafe verkrijgbaar. Tevens is er een LED looplicht display waarbij u zelf de tekst in kan vullen die u daardoor veel verschillende mogelijkheden geeft om uw eigen tekst te maken.

Ook heeft Gastrohome een groot assortiment horecabenodigdheden zoals krijtborden. Door het krijtbord wordt het makkelijk om snel te wisselen van menu en dat dagelijks aan te passen. De krijtborden zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo zijn er krijtborden in de vorm van een koffiekopje, een wijnglas, een tafelmodel, maar ook een stoepbord.

Wat uiteraard ook niet mag ontbreken dat zijn onze menumappen van Securit die in heel veel soorten leverbaar zijn .

Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006