Vrieswerkbank

Vrieswerkbank 

Gastrohome heeft verschillende soorten vrieswerkbanken. Deze vrieswerkbanken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten.

Vrieswerkbank met twee deuren

Van het merk Polar zijn er vrieswerkbanken verkrijgbaar met twee deuren. Deze vrieswerkbanken zijn volledig uitgerust in RVS. De vrieswerkbanken hebben een temperatuurbereik van - 10 tot -20 graden en hebben een automatische ontdooi functie.

Ook is er een vrieswerkbank verkrijgbaar met een opstaande rand van 10 cm aan de achterkant en welke voorkomt dat voedsel achter en onder de werkbank belanden. Daarnaast zorgen onze vrieswerkbanken voor voldoende opslagruimte en werkoppervlak

Vrieswerkbank met drie deuren

Gastrohome heeft ook vrieswerkbanken met drie deuren in het assortiment. Deze vrieswerkbanken hebben nog meer werkruimte. Ook deze werkbanken zijn volledig van RVS en hebben een temperatuur instelbaar van - 10 tot -20 graden. Ook de vrieswerkbank met drie deuren is verkrijgbaar met een opstaande rand aan de achterkant.

Vrieswerkbank op wielen

Vrijwel al onze vrieswerkbanken hebben wielen waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. De voorste wielen zijn geremd die er voor zorgt dat de vrieswerkbank stevig staat. 

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006