IJsblokjesmachine

IJsblokjesmachine horeca van 10 tot 40 liter en instelbare afmetingen

Gastrohome heeft ijsblokjesmachines van verschillende merken. Zo zijn er ijsblokjesmachines van het merk Whirlpool, Waring, Polar en Santos. De ijsblokjesmachines zijn er in verschillende formaten en met een verschillende inhoud.

IJsblokjesvergruizer

Naast machines voor het maken van ijsblokjes zijn er ook machines om ijs te vergruizen. Deze machines maken crunched ijs en zowel fijn als grof gemalen. Deze ijsvergruizers hebben een opvangbak waar het ijs in wordt opgevangen. Dit ijs is perfect voor het maken van bijvoorbeeld cocktails.

De ijsvergruizers zijn er met verschillende vermogens. Zo is er een ijscruncher verkrijgbaar die 3 kilo ijs per uur maakt, maar ook een ijsvergruizer die 30 kilo ijs per uur fijn maakt.

IJsblokjesmachine tafelmodel en voor onder een bar

Naast kleinere ijsblokjesmachines waar geen wateraansluiting voor nodig is hebben we ook ijsblokjesmachines met een grotere capaciteit waarbij een wateraansluiting echt een must is. Deze machines kunnen 15 tot 40 kg ijsblokjes maken en de afmetingen van de ijsblokjes zijn vaak instelbaar . Deze ijsblokjesmachines zijn voorzien van een instelbare thermostaat en zorgt ervoor dat de ijsblokjes hun kwaliteit behouden. 

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Santos ijsvergruizer 53A met opvangbak
    Santos ijsvergruizer 53A met opvangbak
    Speciale prijs € 844,95 Excl. BTW Normale prijs € 939,95

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006