Planeetmengers

Wat is een planeetmenger ?

Met het gebruik van een planeetmenger kun je kleine tot redelijke hoeveelheden deeg kneden afhankelijk uiteraard van het aantal liter inhoud van de menger.
Maar een planeetmenger is in vergelijking met een spiraalkneder die juist heel erg geschikt is voor het kneden van grotere hoeveelheden (brood) deeg een zeer multifunctionele machine waarmee je bijvoorbeeld gehakt met kruiden kunt mengen, het kloppen van eiwitten, beslag maken of luchtig beslag of room. Een planeetmenger is altijd voorzien van 3 stukken gereedschap namelijk een gard, een vlinder en een deeghaak.
Een gard is bijvoorbeeld erg geschikt voor het luchtig kloppen van bijv. beslag, room, eieren, eiwitten en mayonaise.
Een vlinder is weer erg geschikt voor taartbeslag, zeer lichte degen en vullingen.
Een deeghaak leent zich uitstekend voor zwaardere soorten zoals brooddeeg en pizzadeeg.
Kortom is een planeetmenger onmisbaar in iedere keuken en ook voor de oliebollentijd een zeer geschikte professionele mixer voor iedere bakkerij en oliebollenkraam.

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

8 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Planeetmenger Hobart en Buffalo

Planeetmengers zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende merken waaronder Hobart en Buffalo. De planeetmengers zijn er in verschillende aantal liters. Zo zijn er planeetmengers van 5 liter inhoud maar ook een planeetmenger van 80 liter. De planeetmenger 10 liter en de planeetmenger 20 liter van zowel Hobart als Buffalo zijn de meest verkochte machines. Tevens zijn de planeetmengers van Hobart verkrijgbaar in zowel 230 volt als 380 volt en de planeetmengers van Buffalo alleen in 230 Volt.
De Hobart planeetmenger onderscheid zich door het technische ontwerp met een tandwielaandrijving waardoor de gebruikstijden lang zijn en ze zware belastingen aankunnen waardoor de prestatie van de menger zeer constant is en een zeer minieme uitval heeft.

KitchenAid mixers voor planeetmenger

Ook zijn er deegkneders verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bijv. rood en wit en dit zijn de mengers van KitchenAid die ook wel aangeduid worden als keukenmachine of mixer en veel in de patisserie en door thuisbakkers gebruikt worden en erg geschikt zijn voor het maken van cake, aardappelpuree, koekjes, slagroom en licht brooddeeg maar er is nog veel meer mogelijk met de deegmachines van KitchenAid en we hebben vele soorten zoals de KitchenAid K45 en de KitchenAid heavy duty . Voor grotere hoeveelheden en zwaar brooddeeg adviseren wij u een spiraalkneder aan te schaffen welke ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Goedkope planeetmengers van Buffalo

Gastrohome heeft meerdere planeetmengers van het merk Buffalo. Deze zijn scherp geprijsd en verkrijgbaar in een planeetmenger van 10 liter, een planeetmenger van 20 liter en een planeetmenger van 30 liter. Deze goedkope maar zeer goed presterende planeetmenger heeft drie verschillende snelheden en een mooie metalen behuizing wat makkelijk schoon te maken is. Verschillende onderdelen zijn ook afwasmachinebestendig. De Buffalo planeetmengers hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding en zijn uitermate betrouwbaar en al deze kneedmachines zijn verkrijgbaar in 230 Volt.
Optioneel is er ook een onderstel verkrijgbaar voor het 10 en 20 liter model planeetmenger van Buffalo

Gastrohome - Mr. J.C. Buhrmannlaan 63, 1381GJ Weesp - info@gastrohome.nl - Tel. 0294-711006